Nuk hiqet si vendim! Shkak COVID-19, deri më këtë datë shtyhen grumbullimi i njerëzve

Deri më datë 29 nëntor është shtyer vendimi për ndaluar grumbullimet në vende të mbyllura apo të hapura.

Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu, ka formosur sot urdhrin, i cili ka si qëllim parandalimin e përhapjes së virusit.

“Në urdhrin nr.633 datë 1.11.2020 “Për ndalimin e grumbullimeve në vende të mbyllura apo të hapura” të ndryshuar bëhet ndryshimi si vijon: 1. Në pikën 1 të urdhrit, togfjalëshi deri në datën 15.11.2021 zëvendësohet me togfjalëshin “deri në datën 29.11.2021”. Ky urdhër hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në fletoren zyrtare”, shkruhet në vendimin e Ministrisë.  /albeu.com/

 

 


Shtuar 24.11.2021 17:16