“Nuk gjej dot të dashur, sepse i ngjaj Vuçiçit”, kërkesa e të riut për të gjitha vajzat

Një djal i ri në Kroaci nuk gjen dot të dashur për shkak të ngjashmërisë së tij të madhe me presidentin serb Aleksandër Vuçiç.

I riu ka thotë për mediet kroate se ka pak kërkesa për njohje nga vajzat në rrjetin social të njohjeve “Tinder” .

Kjo sipas tij ndodh për faktin se ngjan në pamje presidentin serb, shkruan albeu.com.

Kërkesa që ai ka për të dashurën e ardhshme është që të mos e shqetësojë fakti që ngjan kaq shumë me Vuçiçin.

“Nëse doni një person të pjekur, dhe nuk ju shqetëson fakti që unë dukem si Vuçiçi, atëherë shtypni butonin në të djathtë,” ka shkruar ai në aplikacionin e njohjeve sociale./albeu.com/