Njerëzit e Berishës rrethojnë selinë e PD-së, thyerje xhamash dhe thirrje: Poshtë Basha

Ora shënon 12:00 dhe Sali Berisha ndodhet në shkallët e selisë së PD-së. Ish-kryeministri shkoi më herët në protestë, teksa mbështetësit e tij u futën me forcë brenda selisë duke shqyer dyert.

Janë siguruar pamjet e momentit kur militantët e liderit historik të PD-së futen brenda dhe thyejnë xhamat e derës kryesore.

Një pjesë tjetër e mbështetësve qëndrojnë në jashtë selisë në pritje të thirrjes për të hyrë brenda oborrit.

 


Shtuar 8.01.2022 12:11