Një në katër demokratë nuk duan që Biden të kandidojë sërish për president

Vetëm një në katër demokratë (25%) dëshiron që presidenti amerikan Joe Biden të kandidojë përsëri në vitin 2024.

Kjo u zbulua nga një sondazh i ri i Universitetit Monmouth, sipas të cilit 44% e të intervistuarve nga Asinello besojnë se Biden duhet të largohet dhe të lërë një person tjetër nga partia e tij të kandidojë si kandidatë.

30%, nga ana tjetër thonë se “nuk kanë preferenca” në këtë drejtim. Kjo pavarësisht se 74% kanë një opinion të favorshëm për Bidenin dhe vetëm 14% kanë një opinion të pafavorshëm. /albeu.com


Shtuar 28.03.2023 18:25