Nisi fushatën në Shqipëri, Albin Kurti gjobitet me 50 milion lekë

Lëvizja Vetëvendosje është gjobitur me 50 milionë lekë në Lezhë, pasi, sipas policisë ka bërë organizime në kundërshtim me aktin normativ në fuqi.

Disa ditë më parë, Lëvizja Vetëvendosje ka organizuar një tubim, në shkelje në Aktit Normativ, ku nuk është ruajtur distanca fizike dhe masat e tjera mbrojtëse.


Shtuar 20.04.2021 09:34