Nga 15 deri në 65 vjeçe, zbardhen emrat e disa prej grave të shoqëruara në Berat

800 kilogramë rezulton të jetë deri më tani droga e kapur këtë të enjte në fshatin Drenovicë të Beratit, ndërsa numri i të shoqëruar është 105, prej të cilëve 95 janë gra ndërsa 10 të tjerët burra. Mendohet se janë nga veriu i Shqipërisë, nga Shkodra, Lezha, Burreli, Mati etj, ndërsa Report TV zbardh disa nga emrat e grave të shoqëruara nga Policia.

Disa nga të shoqëruat janë: Fatmira Zaja; Dëshire Hoxha; Honke Farruku; Besnike Tartari; Hajrie Dika; Flora Kodheli; Lumturie Toshi; Diana Meta; Mimoza Doku; Sadie Gjana; Fatmire Tota; Mihane Marku; Afërdita Cani; Behije Hasa; Rrushie Cuku; Fatmire Marku; Valentina Disha; Elida Disha; Lule Luka; Rudije Halili; Mirushe Bardholi; Enkeleda Bardholi; Bukurie Bardholi; Vera Sala; Nurie Hysenaj; Shyrete Hysenaj; Laureta Stafa; Blerina Likmetaj; Dashurie Sinaj dhe Afërdita Hasa.

Mosha e tyre varionte nga 16 deri në 65 vjeçe dhe gjatë kohësh që punonin në fermë, paguheshin deri në 50 mijë lekë dita.