Nesër dhe pasnesër do të ketë ndërprerje energjie në Tiranë, zonat dhe oraret

Ditën e nesërme, 22 tetor dhe të shtunën 23 tetor, do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona në Tiranë.

Më poshtë oraret e stakimit dhe zonat që preken:

22 tetor

09:30-13:30

Pjesërisht: Ferraj, Brarë, Tujan, Tufinë

09:00-15:00

Pjesërisht: Kashar Kodër Haskolie, Kus, rruga “Teki Selenica”,  rruga “Myslym Keta”

10:00-15:30

Pjesërisht:  Baldushk, Mustafa koc, Fushas, Vrap, Parret, Daias, Gurrë e vogel , Gurrë

23 tetor

13:00-17:00

Pjesërisht: Zona e rrugës dytësore nga mbikalimi Rinas deri tek Dogana e Tiranës./albeu.com


Shtuar 21.10.2021 15:55