Nëse do hanit tërshërë çdo mëngjes, ja çfarë do ndodh me trupin tuaj

Mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i ditës, jo më kot dietologët dhe mjekët vënë theksin te konsumimi i tij. Një nga ushqimet që rekomandohet shumë nga specialistët është tërshëra.

Nëse e konsumon çdo mëngjes në mënyrën që të duket e përshtatshme, vetëm nga tërshëra mund të marrësh proteinat që të duhen për vazhdimësinë e ditës. Për të gjithë ata që kanë probleme me tretjen, konsumi i këtij ushqimi do të zgjidhte shumë shpejt problemet.

Gjithashtu shëndeti i zemrës do të ishte më i mirë dhe do të jetë më e lehtë për të ruajtur peshën ose humbur disa kile. Për ta mbyllur, efekti më i shpejt dhe i dukshëm është energjia. Tërshëra është burim energjie për të gjithë ditën në vazhdim.


Shtuar 31.01.2023 07:21