Nënshkrimi i memorandumit për korridorin e 8-të, Rama: Hap i rëndësishëm bashkëpunimi me Bullgarinë dhe RMV

Ditën e sotme, në Sofje, u nënshkrua nënshkruan memorandumin tre palësh mes Shqipërisë, Bullgarisë dhe Maqedonisë së Veriut sa i takon Korridorit 8-të.

Rama përmes një postimi në Facebook, shkruan se ky është një hap i rëndësishëm i bashkëpunimit mes tre vendeve.

“Sofje – Ministrja Belinda Balluku, nënshkruan memorandumin tre palësh mes Shqipërisë, Bullgarisë dhe Maqedonisë së Veriut sa i takon Korridorit 8-të

Një hap i rëndësishëm i bashkëpunimit mes tri vendeve për një ndër projektet më të rëndësishme për zhvillimin e Ballkanit Perëndimor”, shkruan Rama./albeu.com


Shtuar 19.10.2021 16:11