Negociatat, Santos: Të pasqyrohet progresi i bërë

Parlamenti Evropian është mbledhur ditën e sotme, për të diskutuar çeljen e negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.

Për këtë ka reaguar raportuesja e Shqipërisë për në PE, Isabel Santos, nëpërmjet një postimi në “Tëitter”.

Santos Shkruan se ky është një moment rëndësishëm për vendin, teksa thekson që rruga për anëtarësimin e Shqipërisë në familjen Evropiane duhet të kalojë përmes progresit të bërë deri më tani.

“Moment i rëndësishëm për . Rruga e pranimit duhet të pasqyrojë progresin e bërë nga vendi. #GAC duhet të planifikojë e parë #IGC .

Vullneti i mirë i popullit shqiptar ndaj #Bashkimit Evropian gjithashtu e meriton këtë zhvillim. #Albania #EU ”, shkruan Santos.


Shtuar 22.06.2021 13:34