Në 24 orë vetëm një vdekje nga COVID-19 në Kosovë

Edhe ditën e sotme me ritme positive Kosova sa i përket bilancit të COVID-19.

Prej disa ditësh Kosova ka një ritëm pozitiv dhe është duke shënuar një numër të ulët viktimash dhe rastesh të reja.


Shtuar 5.12.2021 15:49