Ndiqeni LIVE këtu Hollandë-Ukrainë

Në orën 21:00 luhet supersfida mes Holandës dhe Ukrainës.

Në këtë link ju do të ndiqni LIVE ndeshjen: https://book.zualih.com/2021/06/this-is-what-skinimalism-is-all-about.html

 

 

Shtuar 13.06.2021 20:38