Ndahet nga jeta para kohe mësuesi, kolegët bëjnë veprimin prekës (FOTO LAJM)

Ndahet nga jeta para kohe Gafur Bistri, mësuesi i arsimit fillor në shkollën Gustav Mayer.

Në tavolinën e mësuesit veteran, krahas librave të klasës ku jepte mësim, ishte vendosur këtë enjte dhe një buqetë me lule, homazh nga kolegët.

59 vjeçari humbi jetën pas një komplikacioni shëndetësor disa ditor.

Gafur Bistri, me origjinë nga Gjirokastra, ka dhënë mësim në disa shkolla në Kryeqytet. Dita e fundit kur e bëri diçka të tillë ishte e hëna e 21 nëntorit.


Shtuar 24.11.2022 11:12

koment