Ministria e Drejtësisë merr vendimin, Shullazi edhe një vit në burg

Zgjatet me 1 vit afati për të burgosurit, Arbjon Aliko, Endrit Qyqja, Emiljano Shullazi dhe Genci Balla në sistemin 41 biss.

Ndërkohë që ka përfunduar regjimi i posaçëm për Blerim Shullazin, Gilmando Danin dhe Endrit Zelën.

Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve po merr të gjitha masat për zbatimin e vendimeve!


Shtuar 31.07.2021 16:20