Ministrat e Brendshëm nga 26 vende të BE mblidhen sot në Tiranë në kuadër të Procesit të Berlinit

Do të mbahet sot në Tiranë Ministerali i Ministrave të Brendshëm, në kuadër të Procesit të Berlinit.

Gjatë këtij Ministeriali, ministri i Brendshëm, Taulant Balla do të presë Ministrat e Brendshëm dhe krerët e delegacioneve nga 26 vende të BE-së dhe Ballkanit Perëndimor.

Takimi pritet të mbahet pranë ambienteve të Pallatit të Kongreseve.

Gjatë kësaj mbledhjeje të përbashkët thuhet se do të diskutohet për menaxhimin e Integruar të kufijve, bashkëpunimi Rajonal në luftën kundër krimit të organizuar, si dhe partneritetin për krimin kibernetik në Ballkanin Perëndimor.


Shtuar 14.09.2023 09:40