Mësuesja akuzohet se ka kryer marrëdhënie seksuale me një djalë 11-vjeçar në makinën e saj

Një mësuese në Connecticut dyshohet se ka kryer marrëdhënie seksuale me një 11-vjeçar në makinën e saj jashtë shkollës së tij.

42-vjeçarja Alison Kranik, përballet për akuzat me sulm seksual, akuza për rrezikun e lëndimit të një të mituri dhe dëmtim të moralit të fëmijëve.

Gjatë një periudhe dymujore, djali “doli fshehurazi nga shtëpia e tij në të paktën 14 raste gjatë orëve të natës për t’u takuar me Kranik.”

Ai dhe Kranik dyshohet se kishin bërë seks në makinën e saj disa herë dhe gjithashtu ishin puthur në shkollën Horace Porter në Kolumbia, sipas dokumenteve gjyqësore të cituara nga NBC Connecticut.

Djali i tha policisë se të dy ata “kanë bërë seks në automjetin e saj” në shkollën Horace Porter.

Djali i tha një të afërmi se ai kishte komunikuar më parë me mësuesen përmes iMessage dhe Snapchat përpara se komunikimi i tyre të kalonte në Discord. Kranik “manipuloi emocionalisht djalin që të kalonte më shumë kohë me të”.

E pandehura ka mohuar akuzat dhe u tha hetuesve se ajo nuk kishte filluar marrëdhënien seksuale dhe  “minimizoi çdo kontakt të papërshtatshëm me djalin.”

Ajo gjithashtu pretendoi se po përpiqej ta ngushëllonte atë sepse ishte e shqetësuar për çështjet familjare, thanë zyrtarët. Kraniku u pushua nga shkolla e mesme pas përfundimit të hetimeve./albeu.com