Mediat serbe: 10 shtete do të tërheqin njohjen e pavarësisë së Kosovës

Dhjetë shtete në botë i kanë thënë Serbisë se janë të gatshme për ta tërhequr njohjen e pavarësisë së Kosovës.

Kështu shkruan portali serb ‘Politika‘ , ku dhjetë vende janë gati të tërheqin vendimet e tyre për njohjen e Kosovës nëse Prishtina fillon procesin e ri-njohjes.

Këto janë garanci shumë të forta që këto vende i kanë dhënë Beogradit. Edhe pse zyrtarisht nuk thuhet se për cilat vende bëhet fjalë, kryesisht për shkak të presionit ndaj të cilëve do të ekspozoheshin për shkak të këtij vendimi nga Shtetet e Bashkuara, supozohet se këto janë vende nga Afrika dhe Azia.

 

 


Shtuar 2.08.2021 15:03