Më pak se dy orë nga mbyllja e procesit të votimit, Rama zhvendoset në Durrës

Kur na ndajnë edhe më pak se dy orë nga mbyllja e procesit të votimit, kryeministri Rama, I cili deri më tani ka qëndruar në heshtje, ka kryer lëvizjen e parë. Ndërsa përgjatë gjithë ditës ka qëndruar në Tiranë, Rama mësohet se është zhvendosur në Durrës.

Ko lëvizje vjen në një moment kur në këtë qytet ndodhet edhe kandidati për kryeministër, Lulzim Basha i cili po sot është shfaqur me mesazhe konkrete edhe nga Elbasani dhe Tirana.

Nuk ka ende informacion lidhur mbi lëvizjen e Ramës në Durrës, ndërsa pritet edhe një deklaratë e tij e mundshme.


Shtuar 25.04.2021 17:14