Me kapuç e të armatosur, momenti kur “Shqiponjat” zbarkojnë në Nikël (VIDEO)

Forcat Shqiponja kanë zhvillojnë një operacion në fshatin Nikël  në 24 qershor.  Lidhur me këtë aksion nuk është raportuar për ndonjë të arrestuar, por së fundmi janë publikuar edhe videot nga momenti ku forcat “Shqiponja” mësojnë në banesa dhe biznese të personave të dyshuar, raporton Abc news.al.

Në pamje shihet se si “Shqiponjat” të armatosur rëndë vrapojnë për të kapur në flagrancë persona me rrezikshmëri për shoqërinë.


Shtuar 5.07.2021 21:30