Mbyllet përkohësisht ambasada amerikane në Londër, pakoja e dyshimtë rezulton alarm i rremë

Ambasada amerikane u mbyll gjatë një incidenti sigurie pas një alarmi të rremë, pas raportimeve për një paketë të dyshimtë.

Njerëzve brenda iu tha të qëndronin larg dritareve dhe qentë nuhatës janë parë jashtë ndërtesës.
Ambasada, me qendër në zonën Nine Elms të Londrës, ka thënë që nga ajo kohë se është kthyer në funksionimin normal dhe falënderoi policinë për përgjigjen e tyre.

“Ambasada e SHBA është kthyer në funksionimin normal të biznesit. Autoritetet lokale hetuan dhe pastruan një paketë të dyshimtë jashtë ambasadës. Faleminderit policisë për veprimin tuaj të shpejtë dhe faleminderit të gjithë vizitorëve për bashkëpunimin dhe durimin tuaj në këtë kohë”, tha ambasada.

Ngjarja u ndalua në orën 11.07 pasi u shpall alarm i rremë. Të paktën dy zjarrfikëse u panë në zonë së bashku me automjetet e policisë. /albeu.com


Shtuar 22.02.2023 12:37