Mbërrin Viti i Ri në Zelandën e Re (VIDEO)

Në Zelandën e Re ka mbërritur Viti i Ri 2022. Auckland është qyteti i parë që mirëpret Vitin e Ri, ndërsa ishekzjarret nfdriçuan qiellin.

Ura e Portit të Auckland, Sky Toëer dhe Muzeu Përkujtimor i Luftës në Auckland u ndezën nga ora 21:00, me një shfaqje të plotë me dritë të planifikuar për mesnatë.


Shtuar 31.12.2021 12:19