“Është obligim i Qeverisë që ta dërgojë në Komisionin Evropian dhe do të shohim se si dhe në çfarë forme KE do ta bëjë këtë. Kjo është arsyeja pse ne nuk mund t’i japim një përgjigje të qartë pyetjes se çfarë saktësisht do të ndodhë … për të shqyrtuar procedurat në rastet që tashmë janë përfunduar, me një gjykim të formës së prerë, duhet të shohim se në çfarë forme dhe si BE-ja do të merrte përsipër. Pavarësisht se si dhe nëse do të ndërmerr, kjo nuk do të ndikojë në përmbajtjen dhe thelbin e aktgjykimeve të sjella”, tha Mariçiq./alsat