Lulzim Basha i shpërndan librin e  tij të rinjve: Politika e mirë i zgjidh problemet pa teatër (VIDEO)

Ditën e sotme kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka shpërndarë librin e tij “Misioni im” për një grup të rinjsh.

Basha  thotë se me anë të këtij libri synon të tregoj qasjen e tij për politikën shqiptare.

Sipas tij, politika e mirë i zgjidh problemet pa teatër, përmes vendimmarrjes së mençur, të drejtë, të përgjegjshme e largpamëse, si një mision që vetëm ajo mund ta kryejë.

Reagimi i plotë:

Me këtë libër dua të ndaj me ju qasjen time për politikën shqiptare dhe statusin e saj në shoqërinë tonë. Politika më e mirë sipas meje, është ajo që ndikon në jetën e njerëzve në mënyrë të përditshme, por pa i bezdisur ata, pa e çuar shoqërinë në një gjendje të pandërprerë ankthi dhe pasigurie, pa protagonizëm agresiv të saj me zë e figurë. Politika e mirë i zgjidh problemet pa teatër, përmes vendimmarrjes së mençur, të drejtë, të përgjegjshme e largpamëse, si një mision që vetëm ajo mund ta kryejë.

 

 


Shtuar 23.03.2021 19:58