LSDM-ja shpall zgjedhjet e brendshme partiake, kur do të mbahen

Lidhja Social Demokrate në mbledhjen e fundit ka shpallur zgjedhjet e brendshme partiake.

Sipas zëdhënëses së partisë Bogdanka Kuzevska, procedura për zgjedhje fillon që nesër dhe në këto zgjedhje kanë të drejtë të kandidohen të gjithë anëtarët e partisë të cilët i plotësojnë kushtet sipas statutit.

Zgjedhjet do të mbahen më 12 dhjetor. Ndërkohë përveç për kryetarit në këto zgjedhje brenda-partiake do të zgjedhen edhe organet tjera të partisë./alsat

Shtuar 27.11.2021 07:58