Lojërat Olimpike mund të anulohen për herë të dytë

Lojërat Olimpike mund të anulohen për të dytin vit radhazi. Shkak është bërë përballja e Japonisë me valën e katërt të Covid-19.

Lojërat Olimpike do të nisnin në 23 korrik. Deri tani është lënë pezull.

Japonia ka vaksinuar deri tani 1% të popullisë, infektimet po shtohen dita-ditës dhe në Tokio kanë shpërthyer protestat.


Shtuar 16.04.2021 14:33