Lindita plas “bombën”: Një vajzë është shtatzënë me Oltin, ma tha në telefon (FOTO & VIDEO)

Lindita ka hedhur akuza të rënda ndaj Oltit duke thënë se vajza me të cilën ka debatuar është shtatzënë me Oltin.

Ajo u shpreh se vajza e ka marrë në telefon dhe i ka thënë se është prej një muaji e gjysmë shtatzënë.

Olti e ka mohuar këtë duke thënë se vetëm të dalë i përputhur me Linditën i intereson.

Lindita: Më kanë shkruar vazhdimisht, por ajo vajza më mori në numrin e dyqanit. Më tha që jam shtatzënë një muaj e gjysmë me Oltin.

Olti: Je duke thënë disa shpifësira që s’kanë vend në asnjë vend të botës.

Lindita: Zgjidhe me atë jo me mua.

Olti: Si nuk e di unë që një vajzë është shtatzënë me mua.

Lindita: Ti fle me atë vajzën, unë kam dhe numrin e asaj vajzës.

Olti: Unë nuk jam në një lidhje me atë vajzën, unë e njoh.

Lindita: Ajo e ka dërguar, nuk e hodha unë akuzën.

Olti: Ti po i nxjerr këto fakte, nuk jemi në gjykatë.

Lindita: Ti vlen 0 për mua, pse nuk e merr atë vajzën në telefon? Produksioni e merr atë vajzën në telefon dhe ajo e sqaron


Shtuar 5.07.2021 20:00