Lëvizje të mëdha, 1 ministër dhe dy zv/ministra japin dorëheqjen nga qeveria

Dy lëvizje të rëndësishme janë bërë sot në qeverinë e Maqedoninë e Veriut.

Nga Qeveria konfirmohet se ministri i Bujqësisë, Arjanit Hoxha dhe zëvendës ministri i Kulturës, Sedat Sulejmani si dhe ai i Arsimit dhe Shkencës, Arafat Shabani tashmë kanë deponuar dorëheqjet e tyre në Qeveri.

Nga ekzekutivi thonë se dorëheqjet janë depozituar pasditen e sotme.


Shtuar 12.11.2021 15:42