“Ky procesverbal përmban gjuhën e një ordineri”, Kuvendi nis me debate: Berisha akuza Ramës, i fiket mikrofoni

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha ishte i pari që mori fjalën sot në foltoren e Kuvendit, ku sulmoi kryeministrin Edi Rama.

Berisha: Ky procesverbal përmban gjuhën e një ordineri e cila është e denjë vetëm atë që ka si moral dhe si psikologjinë, moralin dhe psikologjinë e xhelatëve paraardhës të tij.

Felaj i ndërpret fjalën: Nëse procesverbali është zbardhur korrekt, atëherë quhet i miratuar. Nëse nuk është zbardhur korrekt…Rregullorja e Kuvendit është e qartë.