Ky gabim që bëni me lavatriçen po ju shkatërron rrobat

Vendosja e rrobave në lavatriçe mund të jetë një rutinë, por mund të bëhet në mënyrë të gabuar.

Dhe kjo mund të rezultojë që disa nga rrobat tuaja të dëmtohen pa e ditur ju ose në rrezik t’i merrni ato. Një lëvizje e gabuar, të cilën e bëjmë shpesh, është përgjegjëse për veshjet tona që mund të prishen. Dhe kjo ka të bëjë me zinxhirët të cilët shpesh i lëmë hapur.

Zinxhirët e hapur brenda makinës larëse mund të dëmtojnë rrobat delikate. Për këtë arsye, sigurohuni që t’i mbyllni gjithmonë kur i vendosni në lavatriçe.


Shtuar 4.05.2023 13:46