Kuvendi miraton ligjin për bashkëqeverisjen dhe marrëveshjen për vaksinat Pfizer

Kuvendi, në seancën e sotme plenare, ka miratuar ligjin për bashkëqeverisjen me 42 vota kundër dhe 73 pro.

Gjithashtu u miratua ditën e sotme me 112 vota pro marrëveshja me kompaninë Pfizer për vaksinat anti-Covid.

Një tjetër projektligj i miratuar sot në Kuvend me 114 vota pro dhe asnjë kundër është, projektligji “Për ratifikimin e konventës së Këshillit të Evropës për bashkëprodhimin Kinematografik (e rishikuar) Roterdam, 30.01.2017″./albeu.com


Shtuar 4.11.2021 16:10