Kovaçevski dhe Zaev takim me Gashin! A është ky mandatari i ri?

Tashmë ka nisur takimi mes kryetarit të Alternativës, Afrim Gashi dhe kryeministrit Zoran Zaev, shkruan TV21. Në takim kryeministri Zaev është i shoqëruar nga Dimitar Kovaçevski, ndërkaq lideri i AAA-së, Gashi është shoqëruar nga Bekim Sali.

Ndërkohë, TV21 që dje raportoi se Zaev në takim me Afrim Gashin do të paraqitet me mandatarin e ri dhe me shumë gjasa kandidatin për kryetar të LSDM-së.


Shtuar 19.11.2021 16:06