Kosovarët “të fiksuar” pas “Golf 2”, shifër rekord të regjistruar gjatë 2021

Vetëm përgjatë këtij viti në Kosovë janë të regjistruara 2637 vetura të tipit ‘Golf 2’ të markës Volkswagen.

Në anën tjetër, 178 modele Golf 3 janë regjistruar për këtë vit. Kështu ka bërë të ditur me anë të të dhënave statistikore Ministria e Punëve të Brendshme për lajmi.net.

Në anën tjetër, Volkswagen ka qenë marka dominante e veturave të regjistruara për këtë vit – 105.881 copë. Marka e dytë është Opel me 37.294 vetura të regjistruara.

E treta markë me radhë është marka Audi me 26,543 vetura të regjistruara, të pasuara nga markat Mercedes (24,118) dhe BMW (16,931).


Shtuar 1.01.2022 20:17