Korrupsioni me dyqanin e burgut te “313”-ta, kush është ish-drejtori që GJKKO çoi pas hekurave

GJKKO ka dënuar me 2 vite e gjashtë muaj burg ish-drejtorin e burgut “313”, Eduard Strugaj.

Ndërsa përgjegjësi i sektorit të logjistikës Florian Ahmetaj është shpallur fajtor dhe është dënuar me katër vite burgim.

Nga ana tjetër, Ervin Kurtulla, pronar i dyqanit të burgut, u shpall fajtor dhe u dënua me tre vite burg.

Për Strugajn dhe Ahmetajn është vendosur heqje e së drejtës për të ushtruar funksione publike për pesë vjet.

Sipas informacioneve, shkak për dënimin e tyre është bërë korrupsioni me dyqanin e burgut./albeu.com/


Shtuar 3.12.2021 09:53