Kim Kardashian paditet nga punonjësit e saj për sjellje të keqe dhe mosdhënie pagash

Kim Kardashian do të përballen me drejtësinë pasi 7 punojës e kanë paditur për mosdhënie të pagës, punë jashtë oratit dhe sjellje të keqe.

Sipas procesit gjyqësor, i cili u ngrit të hënën në Los Angeles, 40-vjeçarja Kim po vononte pagat e saj, dhe u mbante 10% për të pasuar taksat, por sipas padisë, ajo nuk i dha këto shuma shtetit.

Ata gjithashtu pretendojnë se Kim nuk i paguante ata për orët e punës jashtë orarit dhe nganjëherë i detyronte të punonin pa pushim për të ngrënë ushqim.

Në grupin Page Six, një përfaqësues i Kim Kardashian foli për procesin gjyqësor dhe pretendoi se personaliteti i famshëm televiziv nuk dinte asgjë për pretendimet e paditësve.

“Këta punonjës u punësuan dhe u paguan përmes një pale të tretë të punësuar nga Kim për të ofruar shërbime. Kim nuk është e përfshirë në marrëveshjen midis ndërmjetësit dhe punonjësve, kështu që ajo nuk është përgjegjëse për mënyrën sesi ndërmjetësi administron biznesin e tij. Kim nuk ka asnjë lidhje me të gjitha këto dhe këta punonjës kanë paditur për personin e gabuar”./albeu.com

Shtuar 25.05.2021 04:05