Këto janë katër arsyet që na bëjnë të dukemi më pak tërheqës

Të gjithë dëshirojmë të dukemi sa më tërheqës dhe të bukur për tjerët.

Në vitet e fundit, studimet kanë treguar se ka disa elementë të cilët nuk duhet ti anashkalojmë, nëse duam vërtet të dukemi tërheqës për të tjerët.

Sipas ekspertëve, gjithçka ka të bëjë me sjelljen dhe qëndrimin që mbajmë në çështje të ndryshme të jetës së përditshme.

Vazhdoni të lexoni dhe do ta kuptoni shumë mirë se çfarë nënkuptojmë.

1- Nuk keni një rutinë të rregullt gjumi.

Siç e dini shumë mirë, gjumi ka efekt të drejtpërdrejtë në shëndetin dhe pamjen tonë. Na duhen të paktën 7-8 orë gjumë në ditë që të dukemi dhe të ndihemi të relaksuar. Në vitin 2021 studiuesit kërkuan foto të njerëzve që kishin fjetur plot 8 orë dhe njerëzve që nuk kishin fjetur në 30 orët e fundit. Dallimet ishin të dukshme dhe të habitshme.

2- Jeni arrogantë dhe të pasjellshëm. Askush nuk do të dëshironte një shok të vrazhdë pranë tij.

3- Nuk keni gjetur akoma parfumin e duhur.

Një person që vjen erë të mirë është automatikisht më tërheqës. Investoni në një aromë dehëse dhe sensuale që do ta përdorni çdo ditë.

4- Nuk jeni të sinqertë.

Besimi dhe ndershmëria janë bazat kryesore për një marrëdhënie të shëndetshme. Padyshim, askush nuk dëshiron një partner që gënjen dhe kjo është provuar në studimet e viteve të fundit.


Shtuar 14.04.2021 20:53