Kërkonte drejtësi për vrasjen e të birit, grupi i Plaurent Dervishaj donte të eliminonte edhe të atin e Andi Malokut

Pas zbërthimit të bisedave në aplikacionin Sky ECC, SPAK zbardhi tentativën për vrasjen e ish-prokurorit Ndoja dhe Rrumit të Shijakut. Atentati i 1 nëntorit 2019 i mori jetën shoferit Andi Maloku.

Për vrasjen e të birit, Genci Maloku kërkonte drejtësi dhe kishte insistuar disa herë në dyert e prokurorisë të mësonte kush fshihej pas vrasjes së djalit.

Për këtë arsye, duket se grupi i Plaurent Dervishajt kishte planifikuar të hiqte qafe edhe të atin e Andi Malokut.


Shtuar 28.05.2024 18:29