Kërkoi kthimin e telefonit të sekuestruar, Apeli i GJKKO rrëzon Jamarbër Malltezin

Apeli i Gjykatës së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, ka rrëzuar kërkesën e Jamarbër Malltezit për kthimin e celularit të sekuestruar, në kuadër të hetimeve për aferën e privatizimit të kompleksit ‘Partizani’. 

 

Përmes avokatëve, Jamambwr Malltezi, kishte kërkuar kthimin e telefonit dhe kompjuterave, si dhe disa materialeve të tjera shkresore, të sekuestruara me urdhër të SPAK.


Shtuar 22.12.2023 09:53