Kërkesa e Prokurorisë për 5 milionë eurot e vëllezërve Marku, Gjykata e Tiranës merr vendim

Gjykata e Tiranës rrëzon kërkesën e prokurorisë për sekuestrimin e shumës prej 5 milion lelësh të vëllezërve Sokol dhe Elson Marku.

Vendimi u mor gjatë të premtes nga Gjykata, ku togat e zeza të kryeqytetit vendosën pushimin e çeshtjes për sekuestrimin e pasurisë së dy vëllezerve.

Në gjykatën penale të Tiranës u zhvillua seanca paraprake nëse çështja do kalojë apo jo për gjykim, por përveç rrezimit të kërkesës së prokurorisë, gjykata vendosi edhe pushimin e hetimeve për këtë çështje, duke urdhëruar heqjen nga seluestro, të pasurive të familjes Marku./albeu.com/