Keni probleme me fjetjen? Ja metoda që do t’ju vërë në gjumë për 2 minuta

Gjumi është një nga problemet më kryesore për të gjithë njerëzit në mbarë botën. Sepse pagjumësia shkaktohet nga stresi, regjimi i pabalancuar ose problemet psikologjike.

Ne ju kemi sjellë disa truke që do t’ju ndihmojnë të flini gjumë në më pak se 120 sekonda

Sekreti i relaksimit dhe gjumit është zbuluar për herë të parë në librin Relax and Win, në vitin 1981. Kjo lloj praktike është diskutuar dhe zbatuar gjerësisht nga njerëz të zakonshëm.

Hapi 1

Relakso muskujt e fytyrës, duke përfshirë gjuhën, nofullën, dhe muskujt rreth syve tuaj.

Hapi 2

Hapni krahët sa të jetë e mundur. Pastaj relaksoni krahët.

Hapi 3

Merrni frymë lirisht. Pastaj, relakosni këmbët tuaja, nga kofshët deri ne fund.

Hapi 4

Hapat e mëparshëm do t’ju duken të lehtë tani dhe do vini re që ju ka relaksuar shumë. Pas 10 sekondash të relaksimit, është koha të liroheni dhe gjumi do t’ju zërë për pak sekonda.


Shtuar 18.10.2022 23:54