Këmbimi valutor/ Ҫfarë po ndodh me monedhat e huaja?

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar ,do të blihet me 93.9 lekë dhe do të shitet me 94.9 lekë.

Monedha evropiane euro,do të me 100.6 lekë dhe do të shitet me 101.2 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane, sot në tregun shqiptar do të blihet me 102.3 lekë dhe do të shitet me 103.5 lekë, ndërsa paundi britanik, do të blihet me 116.7 lekë dhe do të shitet me 117.7 lekë.


Shtuar 25.04.2024 09:09