Incidentet në ndshjen Shqipëri – Poloni, dy të arrestuar

Dy ditë pas ndeshjes Shqipëri – Poloni, policia ka identifikuar dhe arrestuar dy persona pasi akuzohen se kanë hedhur flakadanë në ndeshjen Shqipëri-Poloni.

Sipas burimeve nga policia, e cila bllokoi mbi 300 flakadanë, në vijim të punës për identifikimin dhe penalizimin e personave që kanë hedhur flakadanë apo tymuese në ndeshjen Shqipëri-Poloni janë marrë dhe analizuar pamjet filmike të stadiumit “Air Albania” dhe janë nxjerrë 15 foto të personave që kane përdorur këto lëndë. Dy prej tyre janë arrestuar.


Shtuar 12.09.2023 12:34