Ilir Meta: Të hiqet taksa e Rrugës së Kombit!

Presidenti Ilir Meta ka bërë një deklaratë të fortë në lidhje me taksën e “Rrugës së Kombit”. Meta ka deklaruar se kjo taksë duhet të hiqet pasi marrëdhënie me Kosovën nuk është vetëm strategjike por edhe vëllazërore.

“Detyra jonë është mos krijojmë pengesa dhe ti çlirojmë nga interesat klienteliste dhe procedurave, duke hapur rrugë për zhvillimin e ndërsjellë të marredhenieve…”- tha ndër të tjera Meta.

Presidenti Ilir Meta: Taksa e Rrugës së Kombit duhet te hiqet. Marredheniet e Shqiperise me Kosoven, janë jo vetëm marrëdhënie strategjike, por vëllazërore dhe jetike për qytetarët e të dy vendeve tona.

Detyra jonë është mos krijojmë pengesa dhe ti çlirojmë nga interesat klienteliste dhe procedurave, duke hapur rrugë për zhvillimin e ndërsjellë të marredhenieve. /albeu.com/

 


Shtuar 24.11.2021 21:25