I vranë vëllain në atentatin mafioz, motra e Idrizit dedikim prekës: Kishe aromën e babait

Dy net më parë u ekzekutua me breshëri armësh biznesmeni Kamer Idrizi në Shkup.

Motra e tij, ka publikuar një foto teksa ka shkruar dhe fjalë prekëse për të vëllain.

Ajo thotë se ndjen dhimbje të madhe pas humbjes së personit që e kishte pikë të dobët, teksa pak kohë më parë kishte humbur edhe vëllain tjetër.

Postimi i Luljeta Idrizit 

Ndjej dhimbje te madhe, humba personin qe e kisha pikë të dobët qe e kishte aromën e babit tim Zoti na takoftë ne Xhenet o shpirti i shpirtit tim. Shkove te vëllai yt Enveri qe te deshi me shumë se veten


Shtuar 14.05.2021 09:56