I servirën patate të ftohta, “tërbohet” klienti i  McDonalds: Do ta shkul zemrën dhe do ushqej nënën tënde me të

Një klient i  McDonald është tërbuar në momentin që i janë servirur patatet e ftohta duke nisur të kërcënojë punonjësen se do t’ia shërbejë nënës së saj me patate të ftohta.

Burri e quajti gruan me të cilën nuk kishte asnjë njohje një dërrkucve të vogël, ndërsa video po qarkullon me shpejtësi në rrjet.

Atij iu kërkua të largohej, por në atë moment zemërimin e tij rritet akoma më shumë. Gruaja e cila dëshiron të mbetet anonime, pretendon se ai iu kundërvu pasi ajo i kërkoi me mirësjellje të qetësohej./albeu.com