I riu shkon në polici, punonjësi e injoron: Më rrufsh k***n (VIDEO)

Një video po qarkullon gjerësisht në rrjet e filmuar në zyrat e Policisë së Durrësit pasi dëgjohet qartë fjalori banal dhe arroganca e punonjës së policisë.

Në pamje shihet se si një i ri ka shkuar për të mbaruar punë, por jo vetëm që është vonuar nga ana e punonjësve të policisë, por i janë kthyer edhe me një fjalor denigrues.

Teksa e përzënë, një punonjës policie dëgjohet duke i thënë “M’rrufsh k***n”! Avash se jam njeri! A ke fëmijë ti? Kurse unë jam fëmijë i dikujt. Të ruajttë Zoti! bëhuni mor njerëz, se s’jena kafshë! – dëgjohet të thotë qytetari nga ana tjetër.


Shtuar 31.05.2021 17:14

Tags: ,