I nxirë nga flakët e tymi, kjo është fytyra e herojve të Shqipërisë në këto ditë të vështira (FOTO LAJM)

Herojtë e luftës me zjarrin prej më shumë se dy javësh po rrezikojnë jetën e tyre duke shpëtuar hektarë me tokë, pyje e banesa të rrezikuara nga flakët.

Kastriot Bega është personi që po shikoni në foto, të nxirë nga tymi dhe me një sëpatë në dorë. Bega është zjarrfikës i Vlorës dhe drejtori i zjarrfikëses së këtij qyteti.

Prej shumë ditësh, Bega ndodhet në vijën e parë të rrezikut bashkë me kolegët e tij, në luftë më flakët.

 


Shtuar 9.08.2021 20:35