I kishte para borxh, të rinjtë rrëmbejnë dhe dhunojnë 27 vjeçarin në Vlorë

Policia e Vlorës ka arrestuar në flagrancë 2 shtetas, për veprat penale “Heqja e paligjshme e lirisë” dhe “Shtrëngimi me anë të kanosjes ose dhunës për dhënien e pasurisë”.

Bëhet fjalë për shtetasi S. K., 20 vjeç dhe A. M., 23 vjeç, banues në Vlorë, pasi në bashkëpunim me njëri-tjetrin, kanë dhunuar fizikisht shtetasin A. I., 27 vjeç, banues në Vlorë, të cilin e kanë mbajtur përreth 30 minuta në banesën e shtetas


Shtuar 12.04.2021 10:16