“I gjeta skicën e arkivolit sapo doli nga shtëpia”, gruaja e tmerruar nga “planet e pushimeve” të të shoqit

Një grua e tmerruar ka ndarë momentin kur kishte frikë për jetën e saj, kur zbuloi një shënim rrëqethës nga ish-partneri i saj abuziv.

Postimi i shpërndarë në Reddit tregon një foto të një shënimi të verdhë të etiketuar “planet e pushimeve” me një skicë të një arkivoli.

“Unë e lashë partnerin tim abuziv dhe gjeta këtë shënim në kutinë e veglave të tij që detajon planet e tij për një arkivol që ai e quan “plane pushimesh:)”, lexon mbishkrimi.

Postimi ka marrë mbi 2.2 mijë klikime dhe njerëzit kanë lënë qindra komente duke shprehur mendimin e tyre.

“Unë sinqerisht shpresoj që ju keni marrë të gjitha masat paraprake për t’u siguruar që ai të mos ju gjejë”, u shpreh një përdorues. Reddit vazhdon të jetë një burim polemikash dhe mendimesh të krijuara për një sërë temash.