Hill: Do të ketë edhe më shumë investime nga Amerika në Serbi

Ambasadori amerikan në Beograd, Christopher Hill ka deklaruar se në Serbi do të ketë më shumë investime amerikane këtë vit.

Ai ka thënë se kompanitë amerikane shohin inspirim në Serbi.

“Nuk ka dyshim se do të ketë edhe më shumë investime në vitin 2023. Kompanitë amerikane shohin çfarë po ndodh në Serbi dhe shohin inspirim në të”, ka shkruar Hill. /GazetaExpress


Shtuar 2.01.2023 21:22