Gjyqtari italian përfundon në parlament: Ndihmoi Cagliari në ndeshjen me Benevento sepse ka interesa aty (FOTO LAJM)

Kryetari i Bashkisë së Benevento, Clemente Mastella foli për 1 Station Radio pas episodeve të arbitrazhit në Benevento-Cagliari, ndeshje e përfunduar 1-3 për ekipin sard, por që pati polemika pafund për një penallti të akorduar dhe më pas të hequr në favor të ekipit nga rajoni i Campania:

“Në Benevento-Cagliari kishte një gabim të protokollit VAR. Ky është një dëm për kompaninë dhe për qytetin e Benevento – raporton TuttoNapoli – Për çfarë ndodhi, avokatët tashmë po mobilizohen për të kërkuar dëmshpërblim.

Gabimi u bë, por Doveri nuk ishte në gjendje të anulonte thirrjen e Mazzolenit… Ky i fundit është një shkelës i përsëritur, në Napoli, në një mënyrë tjetër, ai favorizoi vetë Cagliari në dëmin tonë.

Mund të jetë një rastësi, por është shumë e çuditshme. Një pranim i fajit me siguri do të kishte qetësuar shpirtrat.

Me atë që ndodhi, e gjithë Italia pajtohet me ne: gruaja ime, senatorja Sandra Lonardo, ngriti një pyetje parlamentare në lidhje me ngjarjet që ndodhi në ndeshjen e luajtur dje dhe interesat e familjes Mazzoleni në Cagliari”.


Shtuar 10.05.2021 20:58